Hoppa till sidans innehåll

Lyckat läger!

11 NOV 2013 10:14
Ungdomar ifrån Gävle BK Södertälje BF träffades på ett gemensamt läger i helgen.
  • Skapad: 11 NOV 2013 10:14

Nu i helgen den 9-10 november så samlades ungdomar ifrån Gävle BK och Södertäljes BF i Södertälje för ett gemensamt läger. 18 ungdomar i en ålder av 10 och uppåt deltog med glatt humör under en välfylld helg.

 

Bågskytteteori lärdes ut tillsammans med massor av praktik. Tävlingskunskaperna byggdes på, så att alla ungdomar ska vara väl förberedda under sin tävlingskarriär. Landslagskaptenen Mårten Blomroos besökte lägret och berättade om arbetet med juniorlandslaget och de tuffa ansträngningarna för att stötta våra framgångsrika landskapsjuniorer.

 

Förutom all nyttig kunskap som fömedlades så fick deltagarna lära sig en hel del bus, som att tillverka eldpilar. Dessa kom till användning under lördagskvällen, då brasan tändes upp.

 

På grund av vädret så blev det tyvärr inget mörkerskytte utomhus som ungdomarna hade sett fram emot, utan det fick istället bli en mörklagd bana anordnad inomhus.

Helt utan frisk luft blev deltagarna dock inte! Under lördagen, då vädret var något mer gynnsamt, så fick lägerdeltagarna två varv på jaktbanan där kunskaperna i skogsskytte förbättrades.

 

Helgen tycks ha varit uppskattad och lyckad, då enligt uppgift en del lägerdeltagare ville inte åka hem när mamma och pappa kom för att hämta...

 

Ungdomsläger 2013

Skribent: Arent Grape
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Södertälje BF - Bågskytte
Lina Åtorp
15157 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bagskytte@sodertalje...

Se all info