ProvaPå

För dig som är nyfiken på bågskytte och gärna vill testa så anordnar vi ett antal ProvaPå-tillfällen. Under dessa tillfällen så kan du få komma ut och testa bågskytte under överinseende av våra instruktörer. Vi håller med all utrustning du behöver, men ta gärna med inneskor och välj att inte ha alltför löst sittande kläder då dessa kan fastna i strängen.

Våra ProvaPå-tillfällen annonseras med tid och datum på hemsidan. För att det varken ska bli för få eller för många i lokalen så ber vi att du berättar för oss att du vill komma, e-post: bagskytte@sodertalje-bf.se.

Vi håller på i ungefär en och en halv timme och för detta tar vi ut en avgift på 100 kronor per person.

Du får komma på våra ProvaPå-tillfällen upp till tre tillfällen om du vill. Vill du sedan fortsätta så är du välkommen som medlem. Medlemsansökan finns i klubbstugan och där hittar du också ansökan om att få hyra utrustning. Vi tycker inte att du ska köpa på dig utrustning för fort, utan låna utrustning av oss tills dess att du är beredd att köpa eget.

Avgifterna för lån av utrustning, medlemsavgiften och träningsavgiften kan du läsa mer om på info-sidan.

Som ny medlem är du välkommen att delta i våra Nybörjarträningar, men vi håller lokalen öppen betydligt mer än så.

Evenemang

Är ni ett företag, en skolklass eller ett kompisgäng som vill boka oss? Vi försöker gärna ställa upp och ge er en bra upplevelse hos oss.

Vi har plats och utrustning för att ta emot ungefär 15 personer åt gången. Vi brukar hålla på i en och en halv timme varje gång. Vi hjälper er snabbt i gång och ger alla stegvisa instruktioner så att man får ut så mycket som möjligt av besöket.

Bågskytte är en sport för alla, oavsett kön, styrka eller eventuella funktionshinder. Alla kan vara med och ha kul!

Företag: 250kr /person - minst 1.500 kr
Vid större arrangemang eller på annan plats lämnar vi gärna offert.

Privatpersoner: 150kr /person - minst 600 kr

Skolor, barn- och ungdomsföreningar: 75kr /person - minst 800 kr

Gäster som provar på bågskytte